Wil je op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in jouw omgeving? Weten waar je jouw auto wel of niet kan parkeren? De Omgevingsapp van Omniom zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een tevreden omgeving. De Omgevingsapp van Omniom is gebouwd voor bewoners, stakeholders, opdrachtgevers, bouwers, afnemers etc. De app is zo gebruiksvriendelijk en gemak vriendelijk ontworpen zodat elke type gebruiker weet hoe de app werkt en waar hij of zij aan toe is. Met deze Omgevingsapp kan je zien welke bouw en infraprojecten in jouw omgeving gaande zijn en deze werkzaamheden volgen. Ook is de app handig voor bouwers die projecten hebben, met de app hou je de buurt op de hoogte.

Waarom de omgevingsapp handig is

De Omgevingsapp is voor iedereen handig die verzekerd wilt zijn van een tevreden omgeving en die op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen en werkzaamheden in de buurt. Als bouwer kan je via deze app gemakkelijk alle werkzaamheden plaatsen en belangrijke berichten en opmerkingen versturen naar de buurtbewoners. De app is een ideaal overzicht van de omgeving van je project of meerdere projecten. Met de Omgevingsapp ben je in staat om verschillende factoren en aspecten in de app te plaatsen. De bouwer van het project kan in deze app een hoop informatie kwijt. Een optie als bouwer is om berichten op de tijdlijn te plaatsen om iedereen op de hoogte te houden. Communicatie is belangrijk en kan gemakkelijk via deze app. Daarnaast is het ook mogelijk om bewonersbrieven en tekeningen in de Omgevingsapp te plaatsen. Ook is er een chatfunctie aanwezig waardoor je direct gesprekken kan beginnen of foto’s kunt delen met elkaar. De verschillende opties die je in de app kan uitvoeren zijn groot.

De verschillende soorten apps

Omniom biedt verschillende soorten Omgevingsapps. Voor ieder project is het mogelijk om een bijpassende app te maken. Wanneer je weinig moeite wilt doen en wilt zorgen dat de app snel beschikbaar is kan je kiezen voor de Ominom App. Deze manier is het meest basics en zorgt ervoor dat je direct en zonder enige moeite aan de slag kunt gaan. De tweede optie is de ProjectApp. Deze app is ideaal voor projecten die groter zijn en die meer exclusieve aandacht verdienen. Deze app kan je zo vormgeven dat het past binnen jouw huisstijl, dit zorgt voor meer professionaliteit. Tenslotte is er de BedrijfsApp, deze optie is handig als je bezig bent met meerdere projecten. Hierdoor heb je binnen éën app overzicht over alle projecten. Ook met deze app is het weer mogelijk om de vormgeving aan te passen en te zorgen voor de juiste branding. De opties qua omgevingsapps zijn groot en dit zorgt ervoor dat er voor ieder project een passende oplossing is.

Leave a comment