De eerste mooie zonnige dagen van het jaar zijn hier en dat is niet gek want we zitten alweer in de maand maart. Dat betekent dat het bijna officieel lente is! Dat zonnetje zullen we vanaf nu dus nog wel vaker zien! In deze blog vertel ik je over de items die je voor deze lente in je kast moet hebben en waarom. Lees je mee?

Jacks, jassen en vesten

De lentetijd is heel wisselend qua weer en temperatuur. De ene ochtend is het ijskoud en ’s middags superwarm en dan wil je ’s middags niet nog je wintertrui aanhebben want dan zweet je je kapot. Met een leuk lerenjasje, spijkerjack of een fijn vest kan je werken met lagen. Zo heb je steeds een complete outfit maar kan je er afhankelijk van het weer er een laag aan toevoegen of een laag afhalen. Zo kun je dezelfde outfit ook vaker dragen!

Ga kleur niet uit de weg

De lente betekent kleur. Alles wordt groener, de bloemen komen uit en het zonnetje laat zich weer zien. Weg dus met al die grijze en donkere tinten. Laat de kleuren maar zien, dat staat een stuk vrolijker. Je kan gaan voor knalkleuren maar ook voor zachte pasteltinten. Alles schakeringen zien we graag de komende tijd. Laten we wat kleur in de wereld brengen!

Super schoeisel van Nubikk

Nu kunnen je winterlaarzen ook wel weer in de kast en kan je de vlotte gympen weer uit de kast pakken. Heb jij een nieuw setje nodig? Kijk dan bij de nieuwe collectie van Nubikk. Een schoen moet niet alleen mooi zijn maar hij moet ook comfortabel zijn. Je hele lichaam leunt er immers op. Het is dus, als het ware, een investering in je lichaam. Nubikk heren maakt schoenen die zowel stijlvol zijn als comfortabel. Zo zie je maar dat pijn hoeft te lijden om een mooie schoen te kunnen dragen.

Een accessoire om het af te maken

En dan is de basis van je outfit af. Zowel qua uiterlijk als qua comfort, dan wel voor je schoeisel of voor of tegen de buitentemperatuur. Nu is het tijd om het nog een beetje extra persoonlijk te maken. Dit kun je doen met accessoires. Ga jij voor een hippe pet of muts, dat kan prima in de lente. Of pak jij iedere dag het liefst een mooi horloge uit de kast en is dat iets wat jouw outfit altijd de jouwe maakt.

Leave a comment