Match

Match & Meet gebruikers vullen voor hun beursbezoek een profiel in, waar ze hun werkervaring, studies, skills en interesses aangeven.

De exposanten van de beurs geven op hun beurt aan naar wat voor profielen zij op zoek zijn. Vervolgens worden beide profielen  vergeleken.

Wanneer de profielen overeenkomen, is er een match! De Match & Meet gebruiker ontvangt een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek op de beursvloer.

Meet

Tijdens eerdere carrièrebeurzen vonden bezoekers het vaak lastig om te bepalen naar welke stands zij moesten gaan. Ook vonden zij het soms spannend om exposanten aan te spreken, wanneer zij niet zeker wisten of er vraag naar hun profiel was.

Match & Meet is specifiek ontwikkeld om beursbezoekers hierbij te helpen.

De in 2016 gelanceerde tool heeft veel positieve feedback ontvangen. Zowel beursbezoekers als exposanten zijn erg tevreden met de resultaten van Match & Meet.

Omdat de profielen zijn van tevoren gekoppeld, weten bezoekers welke werkgevers naar hen op zoek zijn en kunnen zij tijdens de beurs dieper met elkaar in gesprek gaan. Met name werkzoekende starters zijn van mening dat het dankzij Match & Meet makkelijker is geworden om een gesprek aan te gaan met potentiële werkgevers.

Effectief

Match & Meet is een handige tool die werving en selectie op carrièrebeurzen effectiever en efficiënter maakt. In plaats van tijd te verliezen aan gesprekken die nergens toe leiden, komen geschikte kandidaten terecht bij werkgevers die naar hen op zoek zijn.

Wil jij weten welke exposanten van De Nederlandse Carrièrebeurs (17 & 18 november 2017, Werkspoorkathedraal Utrecht) naar jouw profiel op zoek zijn? Ga dan snel naar www.carrieredagen.nl en schrijf je in!